Home

Cafe de Burg

Over ons

Ons verhaal

Zodra je het gezellige restaurant binnenstapt, valt het je op: het “Café de schutter” is een plek waar jong en oud elkaar graag ontmoeten: het is de ideale plek om na te praten en bij te praten.
Comfortabele leren banken en fauteuils nodigen u uit om af te spreken met vrienden, hier de krant te lezen en te genieten van uw banketbakkerij-achtige melange en gebak. De gasten vinden altijd voldoende ruimte.
Negentig zitplaatsen, aparte kamers voor rokers en niet-rokers, laten ook ruimte voor rustigere bezoekers. Ouders met kinderen daarentegen waarderen de kinderspeelruimte, waar de kleine gasten zich uit kunnen leven. Hoge stoelen en een commode zijn ook beschikbaar.
In de zomer verwent het koffiehuis u met een zonnige gastentuin direct aan de boulevard op het dorpsplein of de schaduwrijke plekken op de idyllische binnenplaats.

Onze Specialiteiten

Geroosterd Brood Met Druiven
Kaasachtige Fruitcake

Ons team

Koffieliefhebbers waarderen het uitgebreide aanbod aan verschillende soorten koffie in Café de schutter. De zorgvuldig gebrande Meinl-bonen geven de Hollandse melange zijn inspirerende smaak, terwijl liefhebbers van cappuccino meestal het sterke aroma van Illy-koffie prefereren

chef-2

Tony Gordon

chef-1

Mike Tomskin

chef-3

Edward Solo

Het fysieke welzijn van hun gasten is bijzonder belangrijk voor de twee restauranthouders Anna en Peter Schutter: “Ons gebak wordt uitsluitend met boter gemaakt”. Naast een grote verscheidenheid aan ontbijtvariaties met het “hit” Weense ontbijt en de heerlijk knapperige snacks, is vooral het dagelijks wisselende lunchgerecht populair bij de vele vaste gasten. Dus de volgende keer dat u een paar uur met een boek wilt doorbrengen of even wilt stoppen na een lange wandeling door de stad, is Café de Schutter zowel een rustig toevluchtsoord als een aangename plek om te ontspannen.

Ons restaurant biedt plaats aan ruim 100 zitplaatsen binnen en ruim 80 zitplaatsen in eigen tuin.

We hopen je snel te mogen verwelkomen in ons café!

Copyright © 2022 cafedeschutter.nl